Ervaringen

Geplaatst op

De gasten waarderen Villa Senang gemiddeld met een schoolcijfer van ruim boven de 9 (sinds 2007). Hieronder enkele citaten van gasten:

“Wat een rust. Wat een luxe. Wat een ontvangst. Ik kan heel veel opschrijven maar alles klopte!!!”

“Een prachtig onderhouden villa. Ontzettend vriendelijke personeel. Een paradijs op aard. Niets is er te veel. Wij hebben een heerlijke tijd in de villa gehad.”

“De rit naar Lovina, waar Villa Senang zich bevindt, is al een belevenis op zich. Je kijkt je ogen uit onderweg rijdend door dorpjes, over bergen en langs meren, geweldig! Villa Senang is een prachtig paradijs, je voelt je er gelijk welkom en thuis dankzij de geweldige gastvrijheid en verzorging van I luh, Ketut en Madé (zie eerdere lovende reviews waar ik me volledig bij aansluit). De villa, tuin en zwembad zijn allen zeer ruim en zeer goed onderhouden. In het gastenboek staan veel tips over dingen die te doen zijn in de mooie groene omgeving (bijv sawa’s bezoeken), we hebben wel 100 tinten groen gezien! We komen graag weer terug!”

“We hebben genoten van de villa, de tuin en de heerlijke verwennerij wat er iedere dag (van ontbijt tot diner) op de tafel stond. We hebben veel van de noordkust van Bali gezien, mountainbiken, tracking, duiken, een paar keer met de chauffeur op pad geweest, dolfijnen gekeken, ons heerlijk laten maseren en we hebben scooters gehuurd. En dat allemaal via I Luh geregeld. We hebben fantastische weken gehad.”

“Het is een plek om echt tot rust te komen, op een eiland dat veel te bieden heeft met een zeer vriendelijke bevolking. De staf van de villa heeft ons dagelijks heerlijk verwend. Iluh met haar excellente kookkunsten en Ketut met het onderhoud van de prachtige tuin en het zwembad. Met scooters de omgeving van de villa ontdekt en beleefd. En op afroep met de chauffeur Gusti de mooie plekjes van het eiland verder ontdekt, o.a. met tips van zijn zijde. Zeer gevarieerde mogelijkheden in de omgeving, van golfen op Handara, snorkelen bij eiland Menjangan, wandelen met een gids door de rijstvelden met Mayong Tracking Bali en de toeristische hoogtepunten van Bali. Lokale ceremonies, zelfs naast de villa, waren een hele mooie ervaring. Wij komen zeker weer in de toekomst, al is het alleen maar om heerlijk te genieten van de Villa en de omgeving waar je tussen de bloemen, planten, vogels, zee en bijzonder vriendelijke mensen”

Voor nog meer reacties, kijk op Zoover.