Huis & tuin

Geplaatst op

Wakker worden met geruis van de Balinese Zee, lekker luieren onder de schaduw van een palm, een koel biertje met een sateetje aan de rand van het eigen zwembad, allemaal mogelijk in en rond Villa Senang.

Villa Senang bestaat uit een grote woonkamer, een open keuken en vier ruime slaapkamers en drie badkamers. Twee slaapkamers kijken uit op zee en het hebben openslaande deuren naar het terras. Alle slaapkamers beschikken over een airco. In het huis is een muziekinstallatie aanwezig. Hierop kunt u uw eigen iPod of MP3 speler aansluiten. Er is tevens draadloos internet beschikbaar.

Op het overdekte terras kunt u in de schaduw aan de grote tafel uw maaltijden gebruiken, een boek lezen of een spelletje doen. Op het ruime terras bij het grote zwembad staan ligbedden.

Eén van de badkamers heeft een buitendouche. De open keuken is van alle gemakken voorzien met natuurlijk een watertank voor vers drinkwater. Drie slaapkamers hebben twee persoonsbedden één slaapkamer heeft twee enkele bedden. Er zijn ruime kledingkasten aanwezig. Aan de muren van de kamers hangen decoratieve oude schoolplaten en foto’s over Indië uit begin 20e eeuw.

De tuin biedt voldoende ruimte voor een potje voetbal, maar relaxen onder de palmen of in de bale benong kan ook. Verse kruiden en vruchten kunnen zo van de bomen en struiken worden geplukt. In de tuin aan de rand van het strand staat de bale benong. Een soort overdekte oosterse lounge plek. Hier kunt u heerlijk relaxen en over het strand en de zee turen. Met name bij zonsondergang heeft u hier een magnifiek uitzicht.

Het privé zwembad heeft een lengte van 15 meter en een ‘overflow’ naar de strandzijde. Ook in de zee kunt u heerlijk zwemmen. Neem wel waterschoenen mee, aan de kust liggen soms wat stenen. De tuin grenst direct aan het strand en de zee. Na een duik in zee kunt u bij een tuindouche het zoute water afspoelen.

Er is een ruim aanbod van exclusieve boeken over Bali in de bibliotheek aanwezig. Hierin vindt u unieke boeken over de Balinese geschiedenis, cultuur, het tourisme en de koloniale periode.

Plattegrond van Villa Senang

Plattegrond van Villa Senang en de tuin

Plattegrond van Villa Senang en de tuin.

Waar ligt Villa Senang precies?