Activiteiten rond de Villa

Geplaatst op

In en rond Villa Senang zijn zoveel dingen te doen, dat men rustig ’thuis’ kan blijven. Denk aan zwemmen, zonnebaden en een boekje lezen. Maar ook aan mediteren, hardlopen, mountainbiken en schilderen.

Meditatie

meditatie

Meditatie bij zonsondergang.

Bali is een bijzonder spiritueel eiland. De prachtige zonsopgang en zonsondergang zijn bij uitstek de momenten die zich lenen voor meditatie. De tuin van Villa Senang beschikt over tal van inspirerende plekken om volop te ontspannen.

Hardlopen

Hardlopen achter Villa Senang

Hardlopen achter Villa Senang

In het achterland van Villa Senang zijn verschillende vlakke en heuvelachtige wegen die zeer geschikt zijn voor hardlopen. Met name in de vroege, en nog relatief koele, ochtend kun je fantastische en onvergetelijke loopervaringen opdoen.

Mountainbiken

Op de mountainbike langs de markt.

Op de mountainbike langs de markt

In het naburige Lovina kan je op verschillende plaatsen mountainbikes huren. Je kan kiezen voor een zelfstandige tocht, of een fietstocht onder leiding van een gids. De gids maakt een tocht op maat voor elk gezelschap.

Zwemmen

Zwemmen voor Villa Senang

Zwemmen voor Villa Senang

Naast het zwemmen in het zwembad kunt u natuurlijk ook (met waterschoentjes) vanaf het strand bij Villa Senang een duik in zee nemen. In sommige periodes, in en vlak na de regentijd, kunnen de zee en het strand soms vervuild zijn met afval dat vanuit de bergen in zee is gestroomd. Op dat moment adviseren wij om vooral het zwembad te gebruiken.

Kunst

Het ontspannende verblijf en de prachtige omgeving van Villa Senang hebben al veel gasten geïnspireerd tot het maken van kunstwerken. Zie hier bijvoorbeeld werk van schilderes Petra Tolboom.

Indië

Woonkamer en bibliotheek

Woonkamer en bibliotheek

De eigenaren van Villa Senang hebben Indische roots. De bibliotheek in het huis bevat vele (foto)boeken uit de koloniale tijd. Aan de wanden hangen antieke schoolplaten en van kunstenares Yvon Noordam-Weygers zijn een paar olieverfdoeken in huis.