Service & Personeel

Geplaatst op

Het personeel van Villa Senang staat zes dagen per week voor u klaar. Er wordt drie keer per dag voor u gekookt. I Luh wordt geroemd om haar kookkunsten. Het zwembad wordt schoongehouden en de tuin goed verzorgd door de tuinman. Het personeel stelt zich dienstbaar en bescheiden op zodat uw privacy gewaarborgd is.

I Luh met haar dochter

I Luh (links) kookt in Villa Senang

De kok I Luh is zes dagen per week aanwezig. Zij kookt en kan in overleg met u de boodschappen doen (u betaalt alleen voor de boodschappen). Mocht u zelf de boodschappen willen doen op de plaatselijke markt, dan kan dat natuurlijk altijd. Zij kan u de winkels en de markten wijzen. Een bezoek aan de plaatselijke markt voor verse spullen is een feest op zich. De basisingrediënten zijn in huis.
De kamers en de badkamers worden zes keer per week schoongemaakt. Ook uw was kunt u door I Luh laten doen. Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig. Aan het begin van de straat, ± 10 minuten lopen, is een grote supermarkt. En direct achter het huis is een kleine warung waar u terecht kunt voor frisdrank en Bintang bier.

Ketut in de tuin

Ketut verzorgt de tuin en het zwembad.

Verder is de tuinman Ketut aanwezig. Hij zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Van 18.00 tot 06.00 uur is de nachtwaker Madé op het terrein van Villa Senang.

Namens de helpdesk is Anik als contactpersoon altijd bereikbaar. Zij helpt u op weg na aankomst en kan informatie geven over chauffeur, internet en andere toeristische zaken. Ze spreekt goed Engels.

Gusti, de chauffeur van Villa Senang

Gusti, de chauffeur van Villa Senang.

Wij kunnen er voor zorgen dat u van het vliegveld wordt opgehaald. U komt aan op vliegveld Denpasar. De chauffeur zorgt er voor dat hij ruim op tijd in de aankomsthal van het vliegveld staat met een bordje met daarop uw naam en Villa Senang. Hij brengt u in zijn busje naar Lovina/Dencarik, in het noorden van Bali. Deze rit duurt ongeveer 2,5 uur (afhankelijk van het verkeer). De prijs voor deze service is circa 750 rph (± 45 euro). Deze prijs is gebaseerd op max. 4 personen. Voor 5-8 personen moet er een minibusje rijden en wordt het ongeveer 1000 rph.
Gusti is de chauffeur met wie u vanuit Villa Senang uitstapjes kunt maken. Tijdens uw verblijf kunt u met hem afspreken wanneer u opgehaald wil worden voor de terugrit naar het vliegveld.

Gratis internet
In en rondom Villa Senang is gratis wireless internet beschikbaar. U kunt met meerdere personen tegelijk van deze internet verbinding gebruik maken.