Huurvoorwaarden

Geplaatst op

Om tot een huurovereenkomst te komen, is het belangrijk dat de voorwaarden voor alle partijen duidelijk zijn. Lees ze daarom goed door.

Reservering

Indien u besluit om Villa Senang te huren, verzoeken wij u het aanvraagformulier voor een reservering op deze site in te vullen en te verzenden. Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag hoort u zo spoedig mogelijk via e-mail of de villa in de door u gewenste periode nog vrij is. En of uw reserveringsaanvraag geaccepteerd wordt. Indien uw reserveringsaanvraag geaccepteerd is en u geeft aan dat u wilt boeken, krijgt u per e-mail, fax of post een huurovereenkomst. Daarbij zijn dan ook de huurvoorwaarden ingesloten. Zodra de door u ondertekende huurovereenkomst door ons is ontvangen, is uw boeking definitief.

Betaling

Gelijktijdig met de huurovereenkomst ontvangt u een rekening voor vooruitbetaling van 30% van de totale huurprijs. Ook deze vooruitbetaling moet binnen 10 dagen voldaan zijn. Wij hanteren strikte betalingsregels. Dat betekent dat bij te late betaling (langer dan 10 dagen) de huurovereenkomst niet doorgaat. Het resterende bedrag plus een borg van 200 euro dient minimaal een maand voor aankomst te zijn betaald.
U dient er rekening mee te houden dat wanneer u het restantbedrag van 70% van de huurprijs niet op tijd betaalt en wij de huurovereenkomst om die reden ontbinden geen restitutie van de vooruitbetaling zal plaatsvinden.
De borg met aftrek van de energiekosten ontvangt u binnen een maand na uw thuiskomst retour. Eventuele schade of reparaties zullen eveneens van de borgsom worden afgehouden.

Annulering

Mocht u om welke reden dan ook annuleren nadat de huurovereenkomst is gesloten, bent u de volgende annuleringskosten verschuldigd:

  • 30% van de huurprijs bij annulering vanaf 10 dagen na ondertekening van de huurovereenkomst tot 6 maanden voor aanvang van de huurperiode;
  • 100% van de huurprijs bij annulering binnen 6 maanden voor aanvang van de huurperiode.

Wij accepteren alleen schriftelijke annuleringen.